Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline aton57  
#1 Posted : 22 May 2020 17:39:49(UTC)
aton57

Italy   
Joined: 13/04/2020(UTC)
Posts: 1
Location: Lombardia, Milan
Hi everyone
since I purchased the control unit on ebay, I can understand how to delete the tracks already stored
thanks
Offline David Dewar  
#2 Posted : 23 May 2020 18:10:11(UTC)
David Dewar

Scotland   
Joined: 01/02/2004(UTC)
Posts: 6,902
Location: Scotland
I notice you as yet have not had a reply probably because very few own the controller. Perhaps there is site for this manufacturer which could help. However keep looking back as somebody here might be able to help.
Take care I like Marklin and will defend the worlds greatest model rail manufacturer.
Offline Crazy Harry  
#3 Posted : 23 May 2020 21:56:56(UTC)
Crazy Harry

Canada   
Joined: 18/11/2008(UTC)
Posts: 361
Location: Oakville, Ontario
The Viessmann site has a manual in english:

Commander 5300 Manuals

Don't know if they have the full version in other languages. Hope this helps,

Harold.
Offline Donb  
#4 Posted : 24 May 2020 20:17:11(UTC)
Donb

Canada   
Joined: 03/04/2013(UTC)
Posts: 141
Location: Fraser Valley
Hi,

Its been so long since I did this, I think if you push the red x button in the track diagram editor it will clear the current diagram.
Get the manual as above, but I just checked and it does not actually say how.
Viessmann have a good online forum, you can ask there.

Good luck!

Best Regards,
Don
___________________________________________________________________________________
Commander , Intellibox 2, MS2, C track
Offline Donb  
#5 Posted : 24 May 2020 20:26:23(UTC)
Donb

Canada   
Joined: 03/04/2013(UTC)
Posts: 141
Location: Fraser Valley
I just found my Quick Start guide, and on page 26 it confirms that pressing the red x deletes the current diagram.
That guide may be on the Viessmann site too,

Cheers,
Best Regards,
Don
___________________________________________________________________________________
Commander , Intellibox 2, MS2, C track
Offline Crazy Harry  
#6 Posted : 25 May 2020 23:15:29(UTC)
Crazy Harry

Canada   
Joined: 18/11/2008(UTC)
Posts: 361
Location: Oakville, Ontario
Originally Posted by: Crazy Harry Go to Quoted Post
The Viessmann site has a manual in english:

Commander 5300 Manuals

Don't know if they have the full version in other languages. Hope this helps,

Harold.


The quick start guides are also on the page in the link. Those are available in several languages.

Harold
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Similar Topics
Viessmann Commander 5300 (Digital)
by Donb 01/03/2018 22:41:45(UTC)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.550 seconds.