Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline eurotrain  
#1 Posted : 03 October 2019 20:44:44(UTC)
eurotrain

United States   
Joined: 26/01/2015(UTC)
Posts: 12
Location: Pennsylvania, Mount Pleasant
I have connected my CS3 and Traincontroller Gold version software to my computer. I have added my first block to my Marklin S88 and I can see on my trainboard that the software and the S88 are activated correctly by the block color turning red upon the train activating the contact track. I can not get the locomotive to respond to either the speed reduction or brake after the train enters the block.
What do I need to do to actually activate the brake and stop function.

Has to be a simple answer
Offline PeFu  
#2 Posted : 04 October 2019 05:42:34(UTC)
PeFu

Sweden   
Joined: 30/08/2002(UTC)
Posts: 648
Have you started the train from a Schedule, in which the Block is included? And are the brake and stop contacts defined OK in the Blocks? There are steps of this in the manual, however maybe these tutorials from Rudy are even better:



The Great Krok!
Inspired by Swiss railways (SBB/BLS/SOB), C and K track, CS2, TrainController Gold V9
thanks 2 users liked this useful post by PeFu
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.268 seconds.