Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline MSanches  
#1 Posted : 10 November 2016 20:26:54(UTC)
MSanches

Portugal   
Joined: 10/06/2011(UTC)
Posts: 44
Location: Lisbon
When trying to add locomotives I began to have serious difficulties. The decoder was not read or even started reading.
At this point a booster 60174 was connected to CS3.
I tried turning it off and after that I added the locomotives without problem.
I have read some post in this forum about possible incompatibility between CS3 and 60174.
I leave the alert here ... and hope Marklin is aware of these feedbacks.

Regards.
thanks 1 user liked this useful post by MSanches
Offline clapcott  
#2 Posted : 10 November 2016 21:17:44(UTC)
clapcott

New Zealand   
Joined: 12/12/2005(UTC)
Posts: 2,436
Location: Wellington, New_Zealand
Please do not shout.

If you wish to be helpful may I suggest you address your concerns directly to Marklin at service@maerklin.de

I further suggest you actually provide some substance to your description and problem analysis

- What decoder or decoders
- What firmware version of the decoder(s)
- What CS3
- What software version of the CS3
- What firmware version of the 60174.

- what power supplies (and what CS3 power supply setting)
- whether you were using the main or programming track
- whether there are other devices also connected to the same track output

- what you last did , before you expected the read to occur
- whether the loco/decoder actual is known to work
- have you cleaned the track

- whether you tried manual discovery

and best of all
- is the situation repeatable.
Peter
thanks 3 users liked this useful post by clapcott
Offline Bigdaddynz  
#3 Posted : 11 November 2016 01:05:53(UTC)
Bigdaddynz

New Zealand   
Joined: 17/09/2006(UTC)
Posts: 18,671
Location: New Zealand
Originally Posted by: clapcott Go to Quoted Post
Please do not shout.


I have removed the oversized font in the first post.

Originally Posted by: MSanches Go to Quoted Post
I have read some post in this forum about possible incompatibility between CS3 and 60174.


The CS3 and 60174 booster are compatible with each other, but there were some issues with boosters caused by the application of one of the CS3 updates.

https://www.marklin-user...indunread-CS3-Plus-60216
thanks 3 users liked this useful post by Bigdaddynz
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2024, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.339 seconds.