Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline TheMärklinUser  
#1 Posted : 09 September 2019 12:39:14(UTC)
TheMärklinUser

Malaysia   
Joined: 28/04/2019(UTC)
Posts: 1
Location: Dengkil, Selangor
I want to bring in some british trains but dont want to break the bank or make a conversion.

I found Hornby Dublo which also runs on 3-Rail but on 12 volt DC.

I'm running my layout on that little infrared controller.

Do I need a new transformer to run Hornby Dublo on Marklin track?
Offline dominator  
#2 Posted : 09 September 2019 23:01:48(UTC)
dominator

New Zealand   
Joined: 20/01/2015(UTC)
Posts: 747
Location: Kerikeri
You would need to have a 12v dc controller, and you would need to run it on the earlier 3 rail Marklin track as the dublo sliders might not work so well on the later pukos/.

I suggest you google it and work it out.

Dereck
Northland. NZ REMEMBER 0228 for ä
thanks 2 users liked this useful post by dominator
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.255 seconds.