Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline luckas  
#1 Posted : 12 May 2021 10:09:04(UTC)
luckas


Joined: 06/02/2002(UTC)
Posts: 177
Location: ,
Greetings,

When adding an additional S88 to a Link S88 via bus1 (or bus2) RJ45, should it just appear in the CS3 system devices, or is there something else that needs to be done? There's nothing new appearing in my CS3 system devices.

Paul
thanks 1 user liked this useful post by luckas
Offline marklinist5999  
#2 Posted : 12 May 2021 12:52:30(UTC)
marklinist5999

United States   
Joined: 10/02/2021(UTC)
Posts: 954
Location: Michigan, Troy
Yes, refer to the webinar #2 I think.
Offline clapcott  
#3 Posted : 13 May 2021 00:26:46(UTC)
clapcott

New Zealand   
Joined: 12/12/2005(UTC)
Posts: 2,332
Location: Wellington, New_Zealand
Originally Posted by: luckas Go to Quoted Post
should it just appear in the CS3 system devices,
No, no S88 (6088,60880,60881,60882) "appears" anywhere - automatically or manually.

In the first instance you need to define the host (CS, L88) of the number of S88s on each bus so it can be "prepared" to use them.

But the only indication you have that a S88 exists is when you define a sensor port (by addressing is ID,bus,module,port) and seeing if it turns Red (not found) instead of White/Yellow.


Peter
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2021, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.379 seconds.