Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline bygger01  
#1 Posted : 05 September 2019 21:22:00(UTC)
bygger01

Denmark   
Joined: 23/11/2008(UTC)
Posts: 97
Location: Herning in Denmark
Cars have a chassis number ..............

Is that the same with the number under newer loko's ?
Best regards
Jørgen St. from Herning in DK
H0 / Märklin K track / CS2 / full digital / Epoke III +/-
Offline H0  
#2 Posted : 05 September 2019 21:52:24(UTC)
H0


Joined: 16/02/2004(UTC)
Posts: 13,497
Location: DE-NW
Märklin locos have a serial number.

See also:
https://www.marklin-user...comotive-s-serial-number
Regards
Tom
---
"In all of the gauges, we particularly emphasize a high level of quality, the best possible fidelity to the prototype, and absolute precision. You will see that in all of our products." (from Märklin New Items Brochure 2015, page 1) ROFLBTCUTS
UserPostedImage
thanks 1 user liked this useful post by H0
Offline bygger01  
#3 Posted : 06 September 2019 09:53:41(UTC)
bygger01

Denmark   
Joined: 23/11/2008(UTC)
Posts: 97
Location: Herning in Denmark
Thank you very much for a quick response
Best regards
Jørgen St. from Herning in DK
H0 / Märklin K track / CS2 / full digital / Epoke III +/-
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.320 seconds.