Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline pkh  
#1 Posted : 31 January 2019 12:58:48(UTC)
pkh

Finland   
Joined: 31/01/2019(UTC)
Posts: 2
Hi! I Just got a new 39005 steam loco and my mobile station 2 won't recognize it. It only flashes the mfx logo but it won't find it. If i press shift button when the mfx is flashing i get some information about the loco to my loco list. All the symbols are wrong and the name too. And i can't adjust the sound level or any other functions on the loco. I have put the factory settings to the ms2 but it won't help. Have tryed 2 different ms2 controllers but it won't still work. My old ms1 controller finds the loco just fine. Blink Is it the old software in the ms2 controller what is doing this? (version is 1.81)
Offline H0  
#2 Posted : 31 January 2019 13:15:03(UTC)
H0


Joined: 16/02/2004(UTC)
Posts: 13,474
Location: DE-NW
Yes, the minimum version you need is 1.83. Time to upgrade your MS2.
Regards
Tom
---
"In all of the gauges, we particularly emphasize a high level of quality, the best possible fidelity to the prototype, and absolute precision. You will see that in all of our products." (from Märklin New Items Brochure 2015, page 1) ROFLBTCUTS
UserPostedImage
Offline pkh  
#3 Posted : 31 January 2019 13:34:54(UTC)
pkh

Finland   
Joined: 31/01/2019(UTC)
Posts: 2
Ok. Thanks for the info! ThumpUp
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.291 seconds.