Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline Carlos  
#1 Posted : 29 February 2020 22:09:37(UTC)
Carlos

United States   
Joined: 15/11/2014(UTC)
Posts: 92
Location: Freeport, New York
Hello to the members:

I have been traying to install the 8940 marklin signal with the 8588 x 2 and 8589 also x 2. I have been following all the instructions by I can't make the trains to make the signal to work when the train get through the contact tracks.

Thank you in advance, Regards,

CarlosCursing
Offline blid  
#2 Posted : 29 February 2020 22:33:26(UTC)
blid

Sweden   
Joined: 02/01/2012(UTC)
Posts: 153
Location: Stockholm, Sweden
CS2, 60215, 4x60174, C-tracks, LDT HSI-88, TC Gold. OneGauge Marklin and MTH, CS1 Reloaded on LGB tracks. MTH 3-rail 0-gauge, DCS on GarGraves tracks. Z: Rokuhan tracks, analog or DCC+TC.
thanks 1 user liked this useful post by blid
Offline Carlos  
#3 Posted : 01 March 2020 05:01:32(UTC)
Carlos

United States   
Joined: 15/11/2014(UTC)
Posts: 92
Location: Freeport, New York
Originally Posted by: blid Go to Quoted Post


Hi Blid.

I have been following the instructions that came with the signal and no results.
Tomorrow I’ll be trying with your suggestions.
Thank you, regards,

Carlos
Offline veloboldie  
#4 Posted : 04 March 2020 17:02:01(UTC)
veloboldie

United States   
Joined: 31/05/2018(UTC)
Posts: 21
Location: Arvada
Hi Carlos,

Make sure the gap in the 8588 is on the SAME SIDE of the track, otherwise the loco will not stop as it still gets current from one of the rails. See my post using the signal 89391 in the Cortina layout.
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.535 seconds.