Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Share
Options
View
Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#1 Posted : 10 May 2019 09:30:41(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
Suddenly my signal LEDs did stop shining but the decoder still work and switching too.
I did checked in the configuration and value stand full shining.
LEDs default?
DCC means Digital Command Control.

Offline Purellum  
#2 Posted : 10 May 2019 11:22:01(UTC)
Purellum

Denmark   
Joined: 08/11/2005(UTC)
Posts: 3,069
Location: Mullerup, 4200 Slagelse
Cool

What's the voltage rating for your signal, or what type is it?

Per.

Cool
If you can dream it, you can do it!

I, the copyright holder of this work, hereby release it into the public domain. This applies worldwide.

In case this is not legally possible:
I grant anyone the right to use this work for any purpose, without any conditions, unless such conditions are required by law.

UserPostedImage
User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#3 Posted : 10 May 2019 17:21:21(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
19 VDC from the CS3.
Signal is a mfx 76491.

DSC_0010_064.JPG
DCC means Digital Command Control.

Offline Purellum  
#4 Posted : 10 May 2019 18:35:19(UTC)
Purellum

Denmark   
Joined: 08/11/2005(UTC)
Posts: 3,069
Location: Mullerup, 4200 Slagelse
Cool

I think a good plan would be to measure the voltage of the output going to the LEDs................. Cool

Per.

Cool
If you can dream it, you can do it!

I, the copyright holder of this work, hereby release it into the public domain. This applies worldwide.

In case this is not legally possible:
I grant anyone the right to use this work for any purpose, without any conditions, unless such conditions are required by law.

UserPostedImage
User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#5 Posted : 10 May 2019 23:32:20(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
The LEDs are broken.
A € 75,00 kaputt!!

Edited by user 13 May 2019 19:29:46(UTC)  | Reason: Not specified

DCC means Digital Command Control.

Offline DaleSchultz  
#6 Posted : 11 May 2019 04:28:54(UTC)
DaleSchultz


Joined: 10/02/2006(UTC)
Posts: 3,046
nothing works for you, is your house running 380V three phase power maybe?
Dale
Intellibox + own software, K-Track
My current layout: https://cabin-layout.mixmox.com
Arrival and Departure signs: https://remotesign.mixmox.com
User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#7 Posted : 11 May 2019 07:59:40(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
I found the problem.
It was bad soldering by Märklin.
The two wires white and the pink was poorly connected to the circuit board.
DCC means Digital Command Control.

User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#8 Posted : 11 May 2019 08:02:35(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
Originally Posted by: DaleSchultz Go to Quoted Post
nothing works for you, is your house running 380V three phase power maybe?


And you have no good cooperation by write sensible comment?

Confused

DCC means Digital Command Control.

Offline Bones  
#9 Posted : 11 May 2019 13:08:32(UTC)
Bones

Australia   
Joined: 15/09/2015(UTC)
Posts: 53
Location: Queensland
Glad to hear you solved the problem
User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#10 Posted : 13 May 2019 19:29:22(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
Now this time the signal is dead.
The decoder stop working and no respons.
Strange...i did fixed the problem about LEDs but now decoder failure.
I did used digital signal in two years and it costed about €75,00.
DCC means Digital Command Control.

User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#11 Posted : 16 May 2019 07:03:51(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
Did fixed the problem and it works again.
DCC means Digital Command Control.

Offline kiwiAlan  
#12 Posted : 16 May 2019 17:18:29(UTC)
kiwiAlan

United Kingdom   
Joined: 23/07/2014(UTC)
Posts: 4,398
Location: ENGLAND, Didcot
Originally Posted by: Goofy Go to Quoted Post
Did fixed the problem and it works again.


Oh, what was the problem this time, or did you have to replace something?

User is suspended until 23/08/2019 10:37:50(UTC) Goofy  
#13 Posted : 16 May 2019 19:56:51(UTC)
Goofy


Joined: 12/08/2006(UTC)
Posts: 8,004
Poor wires and this time add end terminals.
DCC means Digital Command Control.

Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

| Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2019, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.294 seconds.