Welcome to the forum   
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.



Go to last post in this topic Go to first unread post in this topic
Offline monty  
#1 Posted : 30 June 2012 14:04:03(UTC)

Joined: 28/07/2011(UTC)
Posts: 3
Location: italy
I have updated the MS2 to software n.1.81 .
I've seen that now is possible to load 40 locos on memory. Infact I have loaded a dozen of locos
BUT I'm not been able to recall any locos beyond the number ten position. They are in the list but I don't know how to recall the eleventh.... one.Confused
Thanks for the help.
Offline river6109  
#2 Posted : 30 June 2012 15:14:15(UTC)

Joined: 22/01/2009(UTC)
Posts: 11,227
Location: On 1965 Märklin Boulevard just around from Roco Square
If you talk about the Mobile station No 1 MS1) you can only store 10 locos.

5 years in Destruction mode
50 years in Repairing mode
Offline monty  
#3 Posted : 30 June 2012 16:02:43(UTC)

Joined: 28/07/2011(UTC)
Posts: 3
Location: italy
no as I said is the MS 2 tht can memorize 40 locos
in the meantime I discovered the procedure, is a little bit complicated:
load more then 10 locos
go to the main panel of locos
go to the setup panel
free one slot (that of the locos you are in)
set a new loco
choose from the loco list the one you prefer...DONE!
Offline H0  
#4 Posted : 30 June 2012 16:12:17(UTC)

Joined: 16/02/2004(UTC)
Posts: 10,556
IIRC you can select a new loco from the list without freeing a slot - just invoke the selection command from the menu for the occupied slot.
"In all of the gauges, we particularly emphasize a high level of quality, the best possible fidelity to the prototype, and absolute precision. You will see that in all of our products." (from Märklin New Items Brochure 2015, page 1) ROFLBTCUTS
thanks 1 user liked this useful post by H0
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2015, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.533 seconds.